Tijdens de laatste winactie van het jaar 2015 vroegen wij jullie om tips te delen voor een veilige vlucht met de drone. Uit alle inzendingen was Jan Vorstenbos op 1 januari 2016 als gelukkige winnaar uit de bus gekomen. Vandaag nam hij zijn nieuwe quadcopter in ontvangst in zijn huis in Venray.

Winnaar

Vorstenbos is student bouwkunde en heeft een passie voor drones. Hij was dan ook erg blij met zijn nieuwe Syma X8C drone. Eerder maakte hij al een eigen drone die hij had uitgerust met een gimbal. Nu werkt hij aan zijn volgende project en wil hij een FPV race drone gaan maken. drones_winaar_blog_december_2015_615x400drones_winaar_blog_december_2015_615x400

Tips voor veilig vliegen

Naast de tip van Jan Vorstenbos hebben wij natuurlijk nog veel meer tips binnen gekregen. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

  • John"Maak een duidelijke checklist. Zet hier op wat te controleren aan de drone, waar op te letten etc. Verplicht jezelf om hier ALTIJD mee te werken voor een vlucht!"
  • Quinten"Goed op letten en beginnen met het lezen van de gebruiksaanwijzing. Koop eventueel eerst een oefendrone."
  • Damian"Leer eerst, zonder te vliegen, hoe een drone werkt. Ga dan beginnen met laag vliegen, in een grote ruimte of leeg veld waar geen mensen, dieren of dingen in de buurt zijn. En vooral, gebruik je verstand!"
  • Didier"Ken de gevaren en weet wat zo'n ding aan kan richten als het fout gaat! Mijn slogan: Fly safe, Land safe and Have a nice day!"

Nieuwe winactie

Heb jij niet gewonnen? Geen zorgen! De nieuwe winactie is alweer begonnen. Deze maand maak je kans op de DJI Phantom 2 met Zenmuse G3-3D gimbal. Deze quadcopter wordt aangeboden door Alternate. Om kans te maken ga je naar http://win.drones.nl en vertel je op welke unieke locatie jij graag zou vliegen met de DJI Phantom 2. De winnaar wordt op maandag 1 februari 2016 bekend gemaakt. drone-winactie-januari-2016-alternate-dji-phantom-2-zenmuse-h3-3d-gimbal-kleindrone-winactie-januari-2016-alternate-dji-phantom-2-zenmuse-h3-3d-gimbal-klein

0 Reacties

    Plaats een reactie