We knallen het nieuwe jaar in met een geweldige winactie die mede mogelijk gemaakt wordt door Alternate. Deze maand maak je kans op de DJI Phantom 2 inclusief Zenmuse H3-3D gimbal ter waarde van €699,-. Meedoen is simpel: ga naar win.drones.nl, vertel waar jij graag met deze drone zou willen vliegen, en wie weet is deze quadcopter binnenkort van jou!.

DJI Phantom 2

De DJI Phantom 2 is een ready to fly quadcopter en beschikt over een handvol aan veiligheidsfuncties. Het onbemande luchtvaartuigje beschikt over een intelligente batterij en een Return-to-Home (RTH) functie. Hiermee is de drone in staat om zelfstandig terug te vliegen naar het vertrekpunt. Hiervoor maakt de drone gebruik van GPS. De quadcopter beschikt over een 5200 mAh LiPo accu die garant staat voor een vliegtijd van 25 minuten. De lege accu is zeer eenvoudig te vervangen.

Zenmuse H3-3D gimbal

De te winnen DJI Phantom 2 is voorzien van 3-assige Zenmuse H3-3D gimbal. Hier klik je gemakkelijk een GoPro Hero 3 of 3+ actiecamera in. De 3-assige gimbal zorgt ervoor dat je stabiele en strakke beelden kunt opnemen. De gimbal is te besturen via de meegeleverde afstandsbediening waardoor je de mogelijkheid hebt om prachtige opnames te maken. drones-winactie-januari-alternate-dji-phantom-2-drone-zenmuse-h3-3d-gimbal-quadcopter-gopro-camera-win-prijs-2016drones-winactie-januari-alternate-dji-phantom-2-drone-zenmuse-h3-3d-gimbal-quadcopter-gopro-camera-win-prijs-2016

Alternate

De winactie van deze maand wordt mede mogelijk gemaakt door Alternate. De online aanbieder van computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten heeft sinds kort ook zijn pijlen gericht op de onbemande luchtvaartuigjes. In het assortiment zijn onder meer de drones van DJI, Parrot en Xiro opgenomen.

Winactie

Wil jij graag kans maken op de DJI Phantom 2 met Zenmuse H3-3D gimbal, ga dan naar win.drones.nl en vertel waar jij graag met deze drone zou willen vliegen. Meedoen kan tot en met zondag 31 januari 2016. De winnaar wordt maandag 1 februari 2016 bekend gemaakt. winactie-januari-alternate-dji-phantom-2-drone-quadcopter-prijzen-2016winactie-januari-alternate-dji-phantom-2-drone-quadcopter-prijzen-2016

1 Reacties

  1. Marianne Scholten

    Wanneer we eindelijk met een prijsvechter naar de maan kunnen vliegen, zou ik daar met deze drone willen vliegen. Helaas is dat retourtje maan nog lang niet te betalen. Gelukkig zis een drone wel haalbaar!

Plaats een reactie