Het nieuwe jaar is van start en wij mogen nu al iemand blij maken met een nieuwe drone. Tijdens de winactie van december 2015 vroegen wij jullie om tips voor veilig vliegen met drones in te sturen. Uit alle inzendingen is Jan Vorstenbos als gelukkige winnaar uit de bus gekomen en hij wint de Syma X8C drone.

Tip van Jan Vorstenbos

"Je bent een rund als je met drones stunt! Daarom altijd je verstand gebruiken!", aldus Jan Vorstenbos.

Syma X8C

Jan wint de Syma X8C drone. Deze quadcopter beschikt over een 2 megapixel camera die je gemakkelijk bedient vanaf de meegeleverde afstandsbediening. De drone beschikt daarnaast over een handige modus genaamd: 'headless modus'. Deze modus zorgt ervoor dat je geen rekening hoeft te houden met de voor- en achterkant van de drone waardoor de besturing erg makkelijk is. drones-syma-x8c-winactie-veilig-vliegen-quadcopter-tips-2015drones-syma-x8c-winactie-veilig-vliegen-quadcopter-tips-2015

Veilig Vliegen

Drones zijn erg populair en steeds meer mensen halen plezier uit het vliegen met onbemande luchtvaartuigjes. Naast dat je er mooie opnames mee maakt kun je er tegenwoordig ook mee racen. Reden genoeg om iedereen goed te informeren over de regelgeving van drones. Op de website van Veilig Vliegen kan iedereen terecht om zich te informeren over wat er allemaal wel en niet mag met drones. Daarnaast zijn er nog handige tips voor beginners en een no-fly-zone kaart te vinden op de website.

Nieuwe winactie

Heb jij deze maand niet gewonnen? Niet getreurd! De nieuwe winactie is alweer gestart. Deze maand maak je kans op een DJI Phantom 2 drone inclusief Zenmuse H3-3D gimbal. Ga naar win.drones.nl en vertel waar jij zou willen vliegen met deze drone. De actie loopt tot en met 31 januari 2016. De winnaar wordt op maandag 1 februari 2016 bekend gemaakt.

0 Reacties

    Plaats een reactie