Bekijk deze spectaculaire beelden van freestyleskiër Bobby Brown gefilmd in 4K met GoPro Karma drone. De opnames werden gemaakt in het populaire skigebied Aspen. Als voorproefje op de Karma drone werd deze video officieel door GoPro naar buiten gebracht. bobby-brown-freestyle-ski.

Bobby Brown

Bobby Brown is een Amerikaanse freestyleskiër, die is gespecialiseerd op het onderdeel ‘Slopestyle’. Brown won goud op de onderdelen ‘Big Air’ en ‘Slopestyle’ tijdens de Winter X Games XIV in Aspen. Op de Winter X Games XVI in Aspen won hij opnieuw goud op het onderdeel ‘Slopestyle’.

GoPro Karma drone

Als reactie op het besluit van dronefabrikant DJI om haar eigen camera’s te gaan maken, besloot GoPro een eigen drone te maken. Naar verwachting zal de GoPro Karma drone dit jaar nog in de winkels liggen.

Tegenvallende resultaten

GoPro brengt de video naar buiten op dezelfde dag als haar tegenvallende jaarcijfers van afgelopen jaar. Wellicht dat de Karma drone het financiële tij kan keren binnen het Amerikaanse bedrijf. gopro-karma-drone-logogopro-karma-drone-logo

Win 1 van de 100 Karma drones

Ter introductie van de Karma drone geeft GoPro 100 Karma drones weg bij de lancering van het apparaat. Schrijf je in voor het laatste nieuws omtrent de Karma drone en maak kans op 1 van de 100 Karma drones.

0 Reacties

    Plaats een reactie