Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse Drone Awards uitreiking! Zend nu je dronevideo in voor de categorie luchtfotografie of racing en wie weet wordt jij wel genomineerd voor deze prestigieuze awards.

Drone Awards 2018

Drones.nl reikt jaarlijks de Drone Awards uit voor de mooiste, gaafste, leukste of meest spraakmakende dronevideo's van het afgelopen jaar. De genomineerde video's worden donderdag op 1 november 2018 bekend gemaakt waarna er de gehele maand november gestemd kan worden.

Categoriën

Net als voorgaande jaren worden er awards uitgereikt in de categorie 'Luchtfotografie' en 'Racing'. In beide categorieën zullen er vier video's genomineerd worden.

Stuur nu je dronevideo in voor de Drone Awards 2018!

Luchtfotografie

In de categorie 'Luchtfotografie' worden filmpjes genomineerd die vooral gemaakt zijn met drones met een hoge camera kwaliteit. Dit zijn veelal de consumentendrones van merken als DJI, Yuneec, Parrot of andere luchtfotografie merken. De video's hoeven niet persé de mooiste edits te zijn, maar kunnen ook bijvoorbeeld grappige video's zijn, drone crashes of informatief. Zo won bijvoorbeeld in 2015 René van Manen die een video uploade waarin zijn drone door een chimpansee uit de lucht werd geslagen.

Racing

In de categorie 'Racing' zijn wij vooral op zoek naar video's die gemaakt zijn met snelle multicopters. Dit kunnen video's zijn waarbij quads over een parcours racen, maar zeker ook freestyle vliegers en Tiny Whoopers kunnen hun video's inzenden. Zo viel Pieter Bos vorig jaar in de prijzen met zijn spectaculaire video op het circuit van TT Assen.

Video inzenden

Video's kunnen t/m 31 oktober worden ingezonden via DroneAwards.nl. Op 1 november 2018 worden op dezelfde website de genomineerde video's bekend gemaakt waarna het stemmen kan beginnen. In de eerste week van december 2018 worden de winnaars bekend gemaakt.

Stuur nu je dronevideo in voor de Drone Awards 2018!

0 Reacties

    Plaats een reactie