Het huis van Koos Alberts is door Ron Schmid van VisualsMedia gefilmd met een drone. Het huis staat al enige tijd te koop, maar raakt maar niet verkocht. Om de potentiële kopers in te laten zien hoe groot het vrijstaande huis is heeft Alberts een dronevideo laten maken. Onder de video is het nummer 'Waarom de zon vandaag verdween' van Koos Alberts gemonteerd.

Verhuizen

Zanger Koos Alberts en zijn vrouw Joke willen kleiner gaan wonen en hebben daarom begin van dit jaar hun huis te koop aangeboden. Het riante huis heeft een woonoppervlak van 225 vierkante meter. De vraagprijs voor de woning bedraagt 679.500 euro.

Muziekstudio

De woning in Harderwijk is voorzien van een badkamer met whirlpool, airconditioning, alarminstallatie, camerabewaking en een muziekstudio. De muziekstudio wordt echter verplaatst naar de nieuwe woning van Koos.

Makelaardij

Het filmen van je huis met een drone is iets wat steeds vaker gebeurd. In Amerika is de makelaardij zelfs de meest populaire toepassing voor commerciële drones. Ook de frontman van de Golden Earring, Barry Hay liet begin dit jaar zijn miljoenenvilla met een drone vastleggen toen het in de verkoop ging.

Vrijstaand huis Koos Alberts gefilmd met drone

1 Reacties

  1. Jan-Pieter

    Zo te zien (aan de schaduw) gemaakt door een Yuneec Typhoon H (pro). Persoonlijk erger ik mij altijd aan het zien van "drone schaduwen" maar ja het is moeilijk zodanig kijkhoeken in 1 shot te krijgen dat deze niet te zien zijn.

Plaats een reactie