De afgelopen maand vroegen wij jullie welke drone er te zien was op het plaatje. Het antwoord bleek niet erg moeilijk aangezien 95 procent van de deelnemers het juiste antwoord gaven! Uit alle deelnemers die het goed hadden is Nigel Otermans uit Haler als de gelukkige winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd!

Winactie

In de maand augustus konden jullie raden welke drone er was afgebeeld. Daarbij waren de drie antwoord mogelijkheden de Parrot Disco drone, de SenseFly eBee drone en de Bionic Bird. Het juiste antwoord was de Bionic Bird: de vogel voor je smartphone. Deze is gewonnen door Nigel Otermans uit Haler.

Bionic Bird

De Bionic Bird is een op afstand bestuurbare vogel die bedient wordt met de smartphone. De drone werd bekend door het crowdfunding project op Indiegogo. De drone beschikt over twee vleugels die gemaakt zijn van een dun laagje carbon. De Bionic Bird wappert met zijn vleugels en vliegt als een echte vogel door de lucht.

Winnaar winactie augustus 2016: Nigel Otermans

Besturing

De besturing van de Bionic Bird gaat via een iOS of Android mobiele applicatie. Door je smartphone of tablet te bewegen bestuur je de drone. Het vliegbereik bedraagt zo'n 100 meter. In de app zijn 2 vliegmodi te selecteren. De 'Easy' en 'Expert' modus zorgt ervoor dat de drone snel of langzaam reageert op bewegingen.

Nieuwe winactie

Heb jij de drone niet gewonnen? Niet getreurt! De nieuwe winactie is vandaag ook al van start gegaan. Maak nu kans op een Micro Drone 3.0 door jouw favoriete drone video met ons te delen via win.drones.nl!

Winnaar winactie augustus 2016: Nigel Otermans

Bionic Bird kopen

Ben je toch enthousiast geworden over de Bionic Bird en wil jij er gewoon een hebben? Hij is te koop bij Droneshop.nl voor slechts 99 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie