De winactie van augustus is nog maar net achter de rug, maar zoals gewoonlijk staat er alweer een nieuwe actie voor je klaar. Ook dit jaar is DRONES.nl weer op zoek naar de beste dronevideo van het jaar en daarom vragen we jullie: 'Wat is volgens jou de vetste dronevideo?'

Vette dronevideo

Tijdens deze nieuwe winactie van DRONES.nl zijn we daarom op zoek naar vette dronevideo's. Welke dronevideo vind jij het vetst? Dit kan een zelfgemaakte video zijn, maar ook een video van een ander. Van strakke luchtvideo's tot grappige bloopers. Het mag een video zijn die is gemaakt met een drone, maar ook een video met een drone in een hoofd- of bijrol. De enige voorwaarde is dat de video dus verbonden is met het thema 'drones'. Het belangrijkste is dat de beelden met drones te maken hebben.

Dronevideo's

Dagelijks zijn we op zoek naar leuke, mooie of opmerkelijke dronevideo's, die we kunnen toevoegen aan onze online videocollectie zodat jij de beste dronevideo's op een centrale plek kunt vinden. Je toegevoegde video kan dus zo maar verschijnen in de video-sectie van DRONES.nl!

Winactie: wat is volgens jou de vetste dronevideo?

Drone Awards 2016

Met de 'R' in de maand komt ook de jaarlijkse Drone Awards verkiezing steeds dichterbij. In december verkiest DRONES.nl jaarlijks een dronevideo tot beste dronevideo van het jaar. Onder de inzendingen van deze winactie hopen wij wellicht nieuwe pareltjes te ontdekken die wij kunnen toevoegen aan de lijst met mogelijke nominaties voor de Drone Awards 2016.

Micro Drone 3.0

Iedereen die een video indient en zijn inschrijving bevestigt via http://win.drones.nl maakt automatisch kans op een Micro Drone 3.0. Deze drone is voorzien van een camera waarvan het beeld direct is te bekijken op je smartphone. FPV-vliegen is met deze drone ook mogelijk. Plaats je smartphone in de meegeleverde kartonnen FPV bril en start met racen!

Winactie: wat is volgens jou de vetste dronevideo?

Winnen

Wil jij kans maken op de Micro Drone 3.0 van Extreme Fliers? Stuur dan nu de dronevideo in die jij het allervetst vindt via http://win.drones.nl en wie weet komt de Micro Drone 3.0 op 1 oktober 2016 wel naar jou!

2 Reacties

  1. Maarten Dekker

    Test

  2. Edwin

    Bij de prijsvraag krijg steeds een melding: "vul een geldige YouTube url in" Terwijl ik deze gewoon kopieer vanuit YouTube Wat gaat er fout? Gr. Vayreda

Plaats een reactie