PowerVision, fabrikant van de PowerEgg, kondigt vandaag de start van een nieuwe wereldwijde ontwerpwedstrijd aan. De "PowerEgg Design Challenge" is bedoeld om zowel professionele en amateurontwerpers te inspireren om creatieve ontwerpen in te dienen voor de baanbrekende en elegante PowerEgg drone.

PowerVision lanceert PowerEgg Design Challenge

PowerEgg

Het concept van PowerEgg werd in februari gepresenteerd door het Chinese bedrijf Powervision Robot Inc. De drone heeft een slanke, unieke eivormige exterieur en zit boordevol met geavanceerde technologieën, waaronder een 360-graden panorama 4K camera op een 3-assige gimbal, real-time HD-video transmissie tot 3000 meter en geavanceerde sensoren voor indoor-navigatie.

Video

Samen met de aankondiging van de ontwerpwedstrijd, brengt PowerVision ook een nieuwe lanceringsvideo uit voor de PowerEgg.

Ontwerpwedstrijd

"Om de lancering van onze eerste consumenten drone te vieren, is PowerVision verheugd om de creativiteit van onze gebruikers te bevorderen door middel van deze PowerEgg Design Contest", vertelt PowerVision CEO Wally Zheng.

PowerVision lanceert PowerEgg Design Challenge

Prijzen

De eerste plaats winnaar ontvangt een geldprijs van $3.000 USD, een eerste editie PowerEgg en royalty's uit de verkoop van PowerEgg drones met het ingediende ontwerp. De tweede plaats winnaar ontvangt een $1.500 cash prijs, een eerste editie PowerEgg en royalty's uit de verkoop van PowerEgg drones met het ingediende ontwerp. De derde plaats winnaar zal een $ 1.000 cash prijs, een eerste editie PowerEgg en royalty's voor hun ontwerp ontvangen. De tien daaropvolgende deelnemers ontvangen elk een $200 Amazon cadeaubon en een $300 cadeaubon voor het kopen van een PowerEgg via de PowerVision website.

PowerVision lanceert PowerEgg Design Challenge

Ontwerpen

Via de online design tool kan iedereen zijn ideeën tot leven brengen. Gevorderde gebruikers die liever met hun eigen grafische software werken, kunnen een template downloaden.

Meedoen

Inzendingen kunnen worden ingediend tot en met 7 augustus 2016 en finalisten worden bepaald door een publieke stemming op de PowerVision website. De PowerVision jury zal drie winnende ontwerpen, evenals de winnaars van de cadeaubonnen op 11 augustus 2016 op de website en social media kanalen van PowerVision plaatsen.

0 Reacties

    Plaats een reactie