Via crowdfunding-platform Kickstarter kun je momenteel de Arrow Drone pre-orderen. Volgens het Duitse team is de Arrow Drone een ‘game changing’ FPV racing drone.

FPV Racing drone

De Arrow Drone is een FPV racing drone geschikt voor beginners, maar ook gevorderden. De structuur van het frame van de drone is zo ontworpen dat het niet alleen crash-bestendig is, maar ook de waardevolle electronica beschermt tijdens een crash.

customize-arrow-drone-colors-kickstartercustomize-arrow-drone-colors-kickstarter

Personaliseer je drone

De drone is volledig naar eigen wens te ‘customizen’. Zo wordt het frame blank geleverd zodat je de quadcopter in een kleurstelling naar keuze kunt spuiten. Ook zijn er stickers verkrijgbaar zodat je de drone nog verder kunt personaliseren. arrow-drone-customizable-led-lightsarrow-drone-customizable-led-lights

LED verlichting

Iedere drone is voorzien van een opvallende strip met LED-verlichting. De kleur van de LED-verlichting is aan te passen naar een kleur van jouw keuze zodat je in een race met meerdere deelnemers altijd jouw drone een unieke kleur kunt geven.

.

2 modellen

Arrow Drone biedt twee soorten FPV racing drones aan: Arrow 200 en Arrow 270. Ieder model is in diverse samenstellingen te bestellen. Van enkel het kale frame tot een complete FPV starterskit inclusief afstandsbediening en FPV bril.

arrow-200-fpv-racing-dronearrow-200-fpv-racing-drone

Arrow 200

De Arrow 200 heeft een diameter van 200 mm en is dankzij zijn kleine formaat uiterst wendbaar. De Arrow 200 heeft een maximale snelheid van 80 kilometer per uur en is voorzien van een ingebouwde FPV camera.

arrow-270-fpv-racing-dronearrow-270-fpv-racing-drone

Arrow 270

De Arrow 270 quadcopter heeft een frame met een diameter van 270 mm en kan snelheden halen tot wel 150 kilometer per uur. Naast een ingebouwde FPV camera beschikt de Arrow 270 ook over een GoPro-mount zodat je een GoPro camera kunt installeren en je vlucht in HD-video kunt opnemen.

Crowdfunding

Via de Kickstarter website kun je de verschillende modellen Arrow Drones bestellen of beter gezegd: pre-orderen. Een product bestellen via een crowdfunding website - zoals Kickstarter - is anders dan een product bestellen via een reguliere webshop. In plaats van een product bestellen (zoals je doet via een webshop), geef je als deelnemer financiële steun aan de campagne. In ruil voor deze financiële steun ontvang je een product naar keuze. Vergeet niet dat deelnemen aan een crowdfunding-campagne niet geheel zonder risico is. Zo kwam de Kickstarter-campagne van ZANO tijdens de ontwikkeling van de drone in grote problemen en werden alle backers teleurgesteld.

1 Reacties

  1. Melody

    Hi, Here is Melody from ONBO Power at www.onbopower.com I would to highly recommend you to refer these following hot selling FPV Racers Lipo Battery as below: OP-1300mAh/60C-4S 29.0*34.0*72.0mm(T*W*L) OP-1500mAh/60C-4S 27.0*34.0*88.0mm(T*W*L) OP-1800mAh/60C-4S 27.0*34.0*105mm(T*W*L) Welcome to inquiry for more detail, Thanks. Best Regards, Melody

Plaats een reactie