FPV drone racen wordt steeds populairder en het gaat een professionele sport worden. Nick Horbaczewski, oprichter van de Drone Racing League, verwacht dat de sport zelfs net zo groot wordt als Nascar racing.

Drone Racing League

In een nieuwe video van de Drone Racing League vliegen race drones door het Miami Dolphins stadion. De eigenaar van Miami Dolphins, Stephen Ross, investeerde vorig jaar ruim 1 miljoen dollar in de Drone Racing League en verwacht ook dat het drone racen zeer groot gaat worden.

Toeschouwers

Horbaxzewski verwacht dat drone racen zeer groot gaat worden. Toeschouwers kunnen namelijk thuis vanaf de bank meekijken. Dit kunnen zij doen op hun smartphone, computer of in de toekomst zelfs in een virtual reality bril.

Races

In 2016 organiseert de Drone Racing League zes drone-races in de Verenigde Staten. Ook in Nederland wordt FPV-racing steeds populairder. FormulaFPV wil dan ook een Open Nederlands Kampioenschap FPV racing organiseren in april 2016. fpv-racen-miami-dolphines-stadion-drone-racing-league-stephen-ross-horbaczewski-2016fpv-racen-miami-dolphines-stadion-drone-racing-league-stephen-ross-horbaczewski-2016

0 Reacties

    Plaats een reactie