Uitvinder Otto Dieffenbach heeft weer een opmerkelijke drone gemaakt. Hij raakte geïnspireerd na het kijken van de filmtrailer van de nieuwe Snoopy film die dit jaar in de bioscopen te zien is. Hij besloot een drone te maken in de vorm van Charlie Brown's hondje bovenop zijn hondenhok. Het is niet de eerste keer dat Dieffenbach een unieke drone bouwt. De Snoopy drone was vorige maand te bewonderen tijdens de Comic-Con in San Diego.

Vliegende Snoopy

Otto Dieffenbach's drone is een opvallende verschijning in de lucht. Op het knalrode hondenhok zit Snoopy, compleet in stijl met pilotenhelm en dito bril. Het hoofd van het beroemde hondje is in staat om zich heen te kijken. Alhoewel Dieffenbach de drone al begin dit jaar al klaar had staan, besloot hij te wachten op de San Diego Comic Con om zijn drone aan het grote publiek te laten zien. Volgens de uitvinder is de drone gemakkelijk te besturen.

R2-D2 drone

Het is niet de eerste keer dat Otto Dieffenbach een opvallende drone ontwikkeld. Met zijn bedrijf Flyguy Promotions maakte hij al eerder de Tardis uit Dr. Who na en ook R2D2 uit Star Wars werd tot een drone omgetoverd. OttoDieffenbach_snoopy_droneOttoDieffenbach_snoopy_drone

0 Reacties

    Plaats een reactie