Bekijk deze review van ImmersionRC's nieuwe RapidFire module welke Vince Irie maakte tijdens de derde ranking van NK Drone Race 2018.

ImmersionRC RapidFire

De RapidFire is een ontvanger-module van het merk ImmersionRC dat compatibel is met Fat Shark FPV brillen. De module ontvangt niet alleen 5.8Ghz videosignalen op, maar verwerkt dit eveneens tot een beeld dat geen storingen bevat. De module is uitgerust met een display waarop alle belangrijke parameters worden weergegeven.

Vince Irie - ImmersionRC RapidFire review

NK Drone Race 2018

Vince Irie probeerde de ImmersionRC RapidFire module uit tijdens de derde ranking van het NK Drone Race dat plaats vond op zaterdag 2 juni 2018 op het terrein van modelbouwvereniging Jules Verne in Doornspijk. Het Nederlands Kampioenschap wordt dit jaar voor het tweede jaar georganiseerd door de KNVvL en aangesloten vliegverenigingen. Het 2018-seizoen bestaat uit 7 ranking-wedstrijden die leiden naar 1 uiteindelijke finale.

Vince Irie - ImmersionRC RapidFire review

Vince Irie

Vince Irie is een bekende Nederlandse droneracer die ook op het internationale toneel hoge ogen gooit. Naast een imposante YouTube-account met vette video's en vele volgers doet Vince Irie mee aan vele internationale dronerace wedstrijden zoals DCL, DR1 en TDL.

Vince Irie - ImmersionRC RapidFire review

0 Reacties

    Plaats een reactie