Bekijk deze video van Vek FPV waarin meerdere dronepiloten in gesprek gaan met Trappy van Team Blacksheep. In de video bespreken ze de nieuwe updates van de Personal RaceTracker van Team Blacksheep.

Tiny Whoop racing gates

In de video laat Trappy onder andere een speciale tiny whoop racing gates zien die Team Blacksheep onlangs heeft uitgebracht. De racing gate is voorzien van een tracker, een batterij en felle led lampen. Deze gates beschikken tevens over magneten waardoor je hem eenvoudig aan een plafond, een kast of een ander metalen object vast maakt. Hierdoor maak je in no-time een vet indoor Tiny Whoop FPV parcours.

Trappy van TBS vertelt over RaceTracker en Tiny Whoop gates

Pakket

De TBS LED Micro racing gates worden als set verkocht en zijn ook binnenkort in Nederland verkrijgbaar. De set bestaat uit 4 LED Micro Racing Gates en kost ongeveer 75 dollar. Daarnaast is er een pakket inclusief personal race tracker voor 110 dollar.

Vek FPV

Vek FPV is het YouTube kanaal van Australiër Lance Woolf met alles over FPV racing. Het kanaal is ontstaan vanwege Woolf's fascinatie voor First Person View (FPV).

Trappy van TBS vertelt over RaceTracker en Tiny Whoop gates

0 Reacties

    Plaats een reactie