Wil jij een DJI drone kopen, maar weet je nog niet goed welke? Misschien helpt deze video je dan wel op weg. Vlogger Casey Neistat neemt drie DJI drones onder de loep en kijkt welke er het best uit de bus komt.

Drones

Casey Neistat test in deze video de nieuwe DJI Phantom 4 Pro en de iets oudere DJI Inspire 1 Pro en DJI Mavic Pro. De test voert hij uit bij Adventureland in Long Island.

Vergelijking

In de vergelijking kijkt Neistat naar drie factoren: prijs, gebruiksgemak en kwaliteit van de camera. De DJI Mavic Pro komt erg goed uit de bus bij de eerste twee factoren, maar blijft op camera kwaliteit ver achter de andere twee. De DJI Inspire 1 Pro is het duurst en is lastiger te besturen, maar heeft veruit de beste camera. De DJI Phantom 4 Pro scoort op alle factoren goed.

Vlogger Casey Neistat vergelijkt drie DJI drones

Camera

Neistat vergelijkt de DJI Mavic Pro met je smartphone. Door zijn compactheid neem je hem gemakkelijk overal mee naar toe en de camera is goed. De DJI Phantom 4 Pro is te vergelijken met een goede consumenten/semi-pro camera waarmee prachtige opnames gemaakt kunnen worden. De DJI Inspire 1 Pro heeft een camera van professionele kwaliteit zoals gebruikt wordt op filmsets.

0 Reacties

    Plaats een reactie