Bekijk deze video waarin 3 vrienden met 3 verschillende drones het tegen elkaar opnemen in een race.

Race

De race wordt gehouden tussen de DJI Phantom 4, de DJI Mavic Pro en de GoPro Karma drone. De bedoeling is om over een grasveld naar een pad te vliegen, vervolgens om te draaien en weer terug te vliegen. De drone die als eerste over de hoofden van de piloten raast heeft gewonnen.

Race tussen DJI Phantom 4, Mavic Pro en GoPro Karma drones

Eerste twee rondes

De uitslag van de eerste ronde is een gelijke stand tussen de DJI Mavic Pro en de GoPro Karma. De tweede ronde is een nipte overwinning voor de DJI Mavic Pro. In de eerste 2 rondes vliegen de drones echter nog in de normale vliegmodus met de nodige veiligheidsfuncties. In de derde ronden starten de piloten in sport modus waardoor de drones een stuk sneller zijn, maar de piloten beschikken niet meer over de veiligheidsfuncties.

Problemen met de GoPro Karma drone

Vanaf de derde ronden beginnen de problemen voor de GoPro Karma drone. De quadcopter stopt met filmen en gaat automatisch landen. De piloot heeft geen idee wat er gebeurt. De video is tevens opgenomen voordat bekend werd dat de Amerikaanse fabrikant alle GoPro Karma drones terug roept omdat deze plotseling uit de lucht kunnen vallen.

GoPro wint de vijfde ronde

In de vijfde ronde weet de GoPro Karma ondanks alles toch te winnen. Dit is vooral het gevolg van slechte stuurmanskunsten van de piloten van de DJI drones. De Phantom 4 en Mavic Pro raken beide verdwaalt en halen dus de finishlijn niet.

Conclusie

De conclusie van de drie vrienden is dat de enige manier waarop de GoPro Karma kan winnen van een DJI Mavic Pro en een DJI Phantom 4, is als deze worden bestuurd door twee hele slechte piloten.

Race tussen DJI Phantom 4, Mavic Pro en GoPro Karma drones

0 Reacties

    Plaats een reactie