Check deze unieke dronevideo waarin een drone vliegt door de kleinste gaten op het bekende Venice Beach in Los Angeles, Californië.

Venice Beach

Venice Beach is één van de bekendste Amerikaase stranden en is een onderwerp in vele publicaties. Tientallen films en honderden televisie series spelen zich af op deze locatie. Ook verschillende computergames gebruiken Venice Beach als een belangrijke locatie in het spel, waaronder Grand Theft Auto V.

Drone vliegt door kleine gaatjes op Venice Beach, LA

Reverse

De video is een opname die simpelweg 'in reverse' (achteruit) wordt afgespeeld. Dit creëert het verrassende effect van de video.

Drone

Toch vraag je je misschien af hoe de drone toch door die kleine gaten kan vliegen. De strakke vlieglijnen en goede beeldkwaliteit wekken de indruk dat er gevlogen wordt met een luchtfotografie-drone, maar dit is niet het geval. De beelden zijn opgenomen met een micro-drone.

Stabiel

Robert McIntosh, de maker van de video, heeft de ruwe beelden van de micro-drone gestabiliseerd met behulp van ReelSteady voor Adobe After Effects. Bekijk hieronder de ruwe beelden van de micro-drone:

Bron: DroneWatch

0 Reacties

    Plaats een reactie