Mr. Steele staat bekend om zijn doldwaze vluchten die hij vaak maakt met zijn racing drone. In de vlog van vandaag test hij een Tiny Whoop drone door zijn huis. Begin de video bij 11:29 om het gestunt door de woonkamer te aanschouwen.

Tiny Whoop

De Tiny Whoop rage gaat de hele wereld over. Het begon met een kleine drone die werd uitgerust met een FPV camera waardoor de piloot direct kon meekijken met de drone en hierdoor buiten het zicht kan vliegen. De kleine drones hebben een beschermrand waardoor een kleine botsing niet meteen het einde van de vlucht betekend. De Tiny Whoop drones worden vooral indoor gevlogen, maar onlangs ook buiten in een Utrechtse woonwijk.

Rage

Tiny Whoop is inmiddels zo populair dat er afgelopen jaar zelfs een Micro Drone Racing kampioenschap werd gehouden in een woonkamer in het Amerikaanse Kentucky. Dronefabrikant Blade heeft inmiddels een Ready-to-Fly FPV set gemaakt waardoor het vliegen met een Tiny Whoop drone ook gedaan kan worden zonder eerst aan de drone te hoeven knutselen. De Blade Inductrix FPV is voorzien van sterke motoren en een 5,8 Ghz camera.

First Person View Tiny Whoop racing met Mr. Steele

0 Reacties

    Plaats een reactie