Watch Dogs is een spel dat draait om nieuwe technologieën en het hacken van letterlijk alles. In de tweede editie van van het spel kan een drone als handige tool dan ook niet ontbreken. Met de drone kan het hoofdpersonage, Marcus Holloway, zijn omgeving vanuit de lucht bekijken en mogelijke doelen vaststellen. Voor de ontspanning is het ook mogelijk om een heuse drone race te houden.

Drone racing

Tijdens de drone race vlieg je met je drone door San Francisco. Een super vet parcours is opgezet door de stad. Vlieg van LED gate naar LED gate en zet de snelste tijd neer om beloningen vrij te spelen.

Drone racing in nieuwe Watch Dogs 2 game

Jumping Sumo

Naast een drone heeft het hoofdpersonage ook een op afstand bestuurbaar voertuigje beschikbaar dat veel lijkt op de Parrot Jumping Sumo. Met deze rollende camera is het mogelijk om een gebouw te verkennen zonder opgemerkt te worden.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 speelt zich af in San Francisco, de stad waar ook Silicon Valley ligt, het epicentrum van technologische ontwikkelingen. Bekijk onderstaande trailer van Watch Dogs 2 en zie de levendige high-tech wereld in de San Francisco Bay Arena. Watch Dogs 2 komt uit op 15 november op de Playstation 4 en Xbox One.

0 Reacties

    Plaats een reactie