Een populaire scène uit de beroemde film Der Untergang wordt vaak op een grappige manier als parodie ondertiteld. Ook in deze video is dat het geval. In de video spreekt Adolf Hitler, volgens de ondertitels, over de strijd tussen de GoPro Karma en de DJI Mavic Pro.

GoPro Karma

Op 19 september presenteerde Nick Woodman, CEO van GoPro, de langverwachte Karma drone. Een drone waar de Amerikaanse fabrikant zo'n twee jaar aan heeft gewerkt. De verwachtingen waren dan ook erg hoog, maar naast de mogelijkheid tot het inklappen van de armen is er weinig vernieuwends aan de drone.

DJI Mavic Pro

op 27 september bracht ook DJI een nieuwe drone uit. De DJI Mavic Pro heeft net als de GoPro Karma drone inklapbare armen en is daardoor makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Echter is de DJI Mavic Pro een stuk lichter dan de Karma en beschikt deze over veel betere specificaties. Ook is de DJI Mavic Pro nog eerder beschikbaar dan de GoPro Karma drone waardoor het aantal pre-orders van de Amerikaanse drone tegenvallen.

Parodie Der Untergang toont situatie op kantoor GoPro

Parodie

De parodie van de populaire film 'Der Untergang', laat de vermoedelijke situatie binnen de deuren van de Amerikaanse fabrikant zien. Waar Nick Woodman vermoedelijk uit zijn dak gaat vanwege de tegenvallende pre-orders voor de GoPro Karma drone.

0 Reacties

    Plaats een reactie