Het populaire festival Burning Man wordt elk jaar gehouden in de Black Rock Desert in Nevada, Verenigde Staten. Vorig jaar werden er ook al opnames gemaakt met een drone bij het Burning Man Festival, maar dit jaar ging dat niet zoals gepland. De GoPro van de drone valt en belandt op de dansvloer waar feestgangers de kleine actiecamera oprapen en meenemen voor een rondleiding op hun feestje. Een leuk filmpje als resultaat.

Bedoeling?

Het lijkt erop dat dit misschien wel de bedoeling was van de filmmakers. Degene die de GoPro actiecamera op raapt geeft een vriend een high-five alsof hun plan geslaagd is. De bedoeling of niet, het filmpje is in ieder geval geslaagd.

Burning Man Festival

Het Burning Man Festival staat bij menig mens op de Bucket List. Festival bezoekers worden verplicht om genoeg water, verlichting en een fiets mee te nemen. Het festival wordt in de woestijn gehouden en wordt door de bezoekers zelf opgebouwd. Aan het einde van het festival ruimen alle festivalgangers hun eigen troep op zodat het festival terrein schoon achtergelaten wordt. burning-man-festival-2015-nevada-amerika-verenigde-staten-gopro-actiecamera-valt-van-dji-phantom-drone-quadcopterburning-man-festival-2015-nevada-amerika-verenigde-staten-gopro-actiecamera-valt-van-dji-phantom-drone-quadcopter

0 Reacties

    Plaats een reactie