Drie Nederlandse quadcopterpiloten en hun teammanager reizen in november 2018 af naar Shenzhen, China, om deel te nemen aan de FAI World Drone Racing Championships 2018.

FAI World Drone Racing Championships 2018

Van 1 tot en met 4 november 2018 wordt in Shenzhen het wereldkampioenschap drone racing gevlogen. Hier zullen de beste quadcopterpiloten van deze aardbol samen komen om het tegen elkaar op te nemen om die felbegeerde titel van wereldkampioen.

FAI

Het wereldkampioenschap wordt georganiseerd door de Fédération Aéronautique Internationale (FAI). De FAI is de internationale organisatie voor luchtvaartsporten waarbij het Nederlands Kampioenschap ook is aangesloten. De wedstrijden van het NK zijn dan ook volgens de officiële FAI regels.

Team Holland

De top 3 van het Nederlands Kampioenschap Drone Race 2017 heeft zich geplaatst voor deelname aan het FAI World Drone Racing Championships 2018. Samen met hun teammanager vormen zij Team Holland en reizen zij af naar Shenzhen om daar een poging te doen om de titel in de wacht te slepen.

Team Holland naar Shenzhen voor FAI World Drone Racing Championships 2018

Racetrack

Benieuwd naar de gave racetrack van het FAI World Drone Racing Championships 2018? In de volgende video vlieg je mee in de simulator van de racetrack van het wereldkampioenschap.

0 Reacties

    Plaats een reactie