In de Verenigde Staten kunnen kinderen tijdens de warme zomerdagen op drone zomerkamp. Hier leren ze op een interactieve manier om met drones om te gaan. De kinderen leren hier wetenschap, technologie, techniek en wiskunde terwijl ze spelen en plezier hebben.

Veilig vliegen

Om jonge kinderen kennis te laten maken met drone-technologie worden er zomerkampen georganiseerd in 17 staten van de Verenigde Staten. De kinderen gaan een week lang in de weer met deze interessante technologie en leren zij om veilig met drones te vliegen.

Drone zomerkamp razend populair in Amerika

Verschillende aspecten

Er zijn verschillende aspecten te volgen voor kinderen. Zo kunnen ze leren om met drones te vliegen, of First Person View (FPV) te racen, of volgen zij een traject waarin zij leren een drone te programmeren.

Taakverdeling

Tijdens het drone kamp in News Dallas vliegen kinderen als een echt team waarbij er een duidelijke taakverdeling is. Zo zijn de kinderen ieder verantwoordelijk voor verschillende taken. Zo is er een navigator, een scout, een piloot en een ingenieur. Ieder heeft een eigen functie waarbij samenwerken centraal staat.

0 Reacties

    Plaats een reactie