Vandaag staat de eerste ranking wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Drone Race 2018 op het programma. Het is prachtig weer en de toegang is gratis, dus voor wie deze sport van de toekomst van dichtbij wil bekijken kom dan zeker kijken bij Modelvliegsport Oosterhout. Ben je niet in de gelegenheid om naar Oosterhout te komen kijk dan mee via de livestream!

Livestream factory

Voor het tweede seizoen van het Nederlands Kampioenschap Drone Race heeft de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) de handen ineen geslagen met LivestreamFactory. Dankzij deze samenwerking kan het NK Drone Race van over de hele wereld online gevolgd worden.

Livestream

Bekijk hieronder de livestream en mis niets van de eerste ranking van het Nederlands Kampioenschap.

NK Drone Race

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Drone Race vliegen de beste piloten van Nederland in de strijd om de felbegeerde titel. Hierbij racen de piloten met zelf gebouwde racingdrones die zijn uitgerust met een First Person View (FPV) camera. Via een speciale videobril kijken zij mee door de ogen van de drone en proberen zij zo snel mogelijk over het drone racing parcours te vliegen.

Kijk live mee met ranking 1 van het NK Drone Race 2018

1 Reacties

  1. Rick

    Kei mooi. Maar noem het aub in het vervolg rc mini quad race. Tis namelijk geen drone

Plaats een reactie