KPN is erg vroeg met zijn 1 april grap van dit jaar en heeft een video gemaakt waarin een drone de eerste Samsung Galaxy S9 drone zou bezorgen. De drone is uitgerust met een doosje waarin het nieuwe toestel van Samsung zit en bezorgt deze bij de eerste klant.

Promo video

Deze week werden de eerste Samsung Galaxy S9 telefoons uitgeleverd. KPN heeft daarvoor een promotie video opgenomen waarin zij de eerste telefoon bezorgen met behulp van een DJI Phantom 3 drone.

Bezorgen

In de video is te zien hoe het pakketje bij een magazijn van de telecomprovider wordt ingepakt en vervolgens onder een drone wordt gehangen. De drone vliegt vervolgens naar de klant die al smachtend zit te wachten op zijn nieuwe toestel.

Camera

Onderweg herkent de drone, die niet uitgerust is met een camera, toch het huis van de klant. Na aflevering van het pakket vliegt de drone weg en maakt hij nog even een tof shot van het huis van de blije klant.

KPN bezorgt eerste Samsung Galaxy S9 met drone

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 en de S9+ werd in februari gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona. Het nieuwe toestel beschikt over een sterk verbeterde camera waarmee super slow-mo video's gemaakt kunnen worden.

0 Reacties

    Plaats een reactie