In China was afgelopen nacht een prachtige lichtshow te zien die werd gemaakt met behulp van bijna 1.200 drones. De drones vlogen autonoom en toonde prachtige patronen in de lucht.

Drones

De lichtshow werd vertoond in het Chinese Guangzhou. Ter ere van het Fortune Global Forum werden grote gebouwen verlicht en vlogen er in totaal 1.180 drones door de lucht.

Lichtshow met 1.200 drones in Guangzhou, China

LED lichten

De drones waren ieder uitgerust met een LED lamp die verschillende kleuren kan weergeven. Via een voorgeprogrammeerd programma vlogen de drones autonoom door de lucht. Door de vele vliegende lampen waren patronen en teksten in de lucht zichtbaar.

Autonoom

De drones tekende verschillende teksten, berichten en plaatjes in de lucht. Zo was er bijvoorbeeld de tekst "I Love GZ" in de lucht te lezen als eerbetoon aan de stad Guangzhou. De show duurde totaal 8 minuten.

Intel

Het is niet de eerste keer dat een luchtruim wordt verlicht door autonoom vliegende drones. Intel werkt ook al een lange tijd aan deze ontwikkeling en heeft al meerdere shows gegeven. Zo verlichtte honderden drones de lucht tijdens de Halftime show van Lady Gaga tijdens de finale van de Super Bowl en voerde Intel een lichtshow met drones uit in Singapore tijdens de 52ste verjaardag van het land.

0 Reacties

    Plaats een reactie