ICT-Studenten van Aventus Apeldoorn hebben een leuke manier gevonden om geld op te halen voor Serious Request. Zij gaan tegen een vergoeding voor het goede doel mensen leren om met een drone te vliegen.

Glazen Huis

Het Glazen Huis van Serious Request staat dit jaar in Apeldoorn. Tijdens de actie sluiten 3FM DJ's Domien, Angelique en Sander zich van 18 t/m 24 december 2017 op en maken zij 24-uur per dag radio. Hierbij proberen zij zo veel mogelijk geld op te halen voor conflictgebieden, zoals Nigeria en de Democratische Republiek Congo.

Drones

Naast de inzamelingsactie van de DJ's gaan studenten van de ICT opleiding op Aventus een inzamelingsactie doen om ook geld op te halen voor het goede doel. Daarbij bieden de studenten de mogelijkheid aan om eens met een drone te vliegen. De prijs die daarvoor wordt betaald gaat naar Serious Request. Zo kunnen mensen op een goedkope wijze kennis maken met het vliegen met drones terwijl zij begeleiding krijgen van studenten van Aventus.

Dronevliegen met studenten Aventus Apeldoorn voor Serious Request

Computer-APK

Naast de drone actie zullen de studenten ook APK keuringen uitvoeren op computers. Zo kun je tegen een kleine vergoeding je PC of Laptop na laten kijken door de studenten om te zien of deze nog wel veilig is en of het besturingssysteem en de virusscanner nog up-to-date zijn. Mochten er problemen zijn, dan kunnen de studenten dit direct oplossen.

0 Reacties

    Plaats een reactie