Voor wie altijd al een professionele dronepiloot wilde worden kan nu meedoen met de online try-outs van de Drone Racing League. De winnaar van het try-out toernooi krijgt een sponsorcontract ter waarde van 75.000 dollar en kan daarmee direct professioneel dronepiloot worden.

Simulator

De Drone Racing League heeft een eigen simulator ontwikkeld waarmee gamers kunnen vliegen over de parcours uit het seizoen van 2017. Daarbij kunnen de racers vliegen met onder andere de DRL Racer3 en de onlangs uitgebrachte DRL Nikko Air Elite 220 FPV.

Try-outs

In de simulator van de Drone Racing League (DRL) kun je tot en met 15 januari proberen de snelste tijden neer te zetten op de eerste vijf parcours van het toernooi van 2017. De tijd resultaten van de 5 races worden bij elkaar opgeteld en tellen mee voor een algemeen klassement. De 24 snelste totaaltijden plaatsen zich voor het eSports toernooi op 3 februari 2018.

Parcours

De eerste vijf parcours van het racing seizoen 2017 zijn digitaal nagemaakt en beschikbaar in de DRL simulator. Hier kan je dus racen op: Miami Nights, Atlanta Aftermath, Mardi Gras World, Boston Foundry en Munich Playoffs.

Drone Racing League houdt try-outs in online simulator

Sponsor contract

De uiteindelijke winnaar op 3 februari 2018 mag zich direct professioneel dronepiloot noemen en krijgt een sponsorcontract ter waarde van 75.000 dollar. De try-outs worden georganiseerd door de DRL in samenwerking met sponsor Swatch.

Download

Na lang testen van de Beta versie van de DRL simulator heeft de organisatie onlangs de definitieve versie uitgebracht. Deze is te downloaden via Steam en kost 19,99 euro.

Drone Racing League houdt try-outs in online simulator

0 Reacties

    Plaats een reactie