David Wunderlich is de ontwerper van de Bentley Sky Lounge drone. Dit futuristische concept toont een drone die in staat is om meerdere personen te vervoeren. Natuurlijk gebeurt dit in alle luxe waar het de Engelse autofabrikant om bekend staat.

Drone

De drone is ontwikkeld als een soort vliegende limousine. Aan boord kunnen twee personen zitten in een stoel, maar deze stoel kan ook transformeren in een heerlijk bed waarin je volledig tot rust komt.

Uitzicht

De stoel van de piloot, aan de voorkant van de drone, is verlaagd. Hierdoor genieten de passagiers van een volledig panoramisch uitzicht. De vloer van de drone bestaat grotendeels uit glas waardoor de inzittende ook aan de onderkant uit het raam kunnen kijken.

Bentley Sky Lounge passagiersdrone concept

Vliegen

Hoe de drone uiteindelijk zal moeten vliegen blijft echter nog de vraag. Aan de onderkant van de drone bevinden zich wel motoren waarmee hij voor opwaartse kracht moet zorgen. De drone zal dus verticaal opstijgen en landen.

Concept

De Bentley Sky Lounge drone is vooralsnog niet te vergelijken met de reeds bestaande passagiersdrones zoals de Ehang 184 en de Volocopter. Toch is het concept wel mooi uitgewerkt en kent de buitenkant de typische Bentley lijnen en rondingen.

Bentley Sky Lounge passagiersdrone concept

0 Reacties

    Plaats een reactie