Hoe gaaf is het als je papieren vliegtuigje echt kan vliegen? Het bedrijf Powerup is hier al een aantal jaar mee bezig en heeft al meerdere succesvolle Kickstarter projecten achter de rug. Nu komt de dronefabrikant met de Powerup Dart. Met de Powerup Dart tover je jouw papieren vliegtuigje om tot een echt stuntvliegtuigje.

Powerup drones

Powerup begon in 2014 met de eerste versie van het apparaat dat je papieren vliegtuigje echt laat vliegen. In 2015 kwam de fabrikant met een nieuwe Powerup FPV waarmee je live met de camera mee kon kijken en hierdoor First Person View kon vliegen met je papieren vliegtuigje. Nu komt de fabrikant met de Powerup Dart waarmee je te gekke stunts uithaalt.

Smartphone besturing

De Powerup Dart is een kleine module die je eenvoudig bevestigd op je eigen gevouwen papieren vliegtuigje. De module wordt via een Bluetooth verbinding gekoppeld met je telefoon waarna je direct kunt opstijgen.

Tricks

Met de Powerup Dart voer je verschillende gave tricks uit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige motor waardoor de drone snel kan manoeuvreren. De Powerup Dart is gemaakt van sterk materiaal wat niet snel stuk gaat na een harde landing.

Nieuwe Powerup Dart laat je papieren vliegtuigje echt stuntvliegen

Kopen

De Powerup Dart is verkrijgbaar via de crowdfunding website Kickstarter. De nodige investering van 25.000 dollar hebben de makers al ruimschoots binnen wat betekend dat de drone er zeker gaat komen. Je koopt de Powerup Dart al vanaf 29 dollar.

0 Reacties

    Plaats een reactie