In de gevangenis in het Zuid-Franse Valence is op dinsdagmiddag een pakket bezorgd met behulp van een drone. Het pakket bevatte vermoedelijk drugs en is niet teruggevonden door het gevangenispersoneel.

Drone met pakketje

Afgelopen dinsdag is een pakketje afgeleverd bij de gevangenis van het Zuid-Franse Valence. De drone vloog rond half vier boven de luchtplaats waar op dat moment alle gevangenen buiten aanwezig waren. De cipiers merkte de drone op en zagen dat het een pakketje vervoerde.

Onderscheppen

Het lukte de cipiers niet om het pakketje te onderscheppen. De drone landde kort op de binnenplaats en vertrok direct nadat de gevangenen het voorwerp hadden gepakt. De drone is ook buiten de gevangenis niet terug gevonden.

Alarm

Het gevangenispersoneel sloeg direct alarm, maar na het grondig fouileren van alle gevangenen is het pakketje niet teruggevonden. Waarschijnlijk gaat het om drugs.

Drone bezorgt pakket in Zuid-Franse gevangenis

Vakbond gevangenispersoneel

Volgens de vakbond gevangenispersoneel heeft het incident voor ongerustheid gezorgd onder de bewakers van de gevangenis. Nu ging het waarschijnlijk om drugs, maar de volgende keer kan het om een wapen of explosieven gaan.

0 Reacties

    Plaats een reactie