Zondag 28 mei 2017 staat dan eindelijk het 2e ranking toernooi van het NK Drone Race op het programma. Nadat de race bij de Leidsche Luchtvaart Club niet door kon gaan en de weersverwachting voor 13 mei 2017 niet gunstig was, kunnen we dit weekend een prachtige zonnige racedag verwachten.

Ranking 2

Op 28 mei 2017 komen de dronepiloten van het Nederlands Kampioenschap in Vught bij elkaar voor de tweede ranking van het officiële NK. Daar wordt in alle vroegte gewerkt om een uitdagend parcours op te bouwen die het uiterste vraagt van de racers. De uitslagen van dit officiële ranking toernooi tellen mee voor het algemeen klassement.

2e Ranking Toernooi NK Drone Race 2017 in Vught

Tussenstand

Op dit moment gaat Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) aan kop in het algemeen klassement, gevolgd door Martijn de Kemp (Fullstick FPV) en Dino Joghi (GhettoDino). Er worden in totaal 4 ranking toernooien gehouden waarin punten te verzamelen zijn voor het finale weekend op 23 en 24 september 2017 bij Modelvliegclub Delta Zeeland.

Zomers warm

Publiek is, zoals ieder evenement van het NK Drone Race 2017, meer dan welkom om kennis te maken met droneracing. Volgens de weersverwachting wordt het 28 graden in Vught aanstaande zondag. Breng dus genoeg zonnenbrand mee.

2e Ranking Toernooi NK Drone Race 2017 in Vught

Locatie

Het ranking toernooi wordt georganiseerd op het vliegveld van Modelvliegclub The Hawks in Vught. Het veld is gelegen aan de Rijskampenweg in Vught.

0 Reacties

    Plaats een reactie