EdgyBees heeft een augmented reality applicatie ontwikkeld voor gebruik met DJI drones. Hierdoor verandert de wereld in no-time in een grote speeltuin en speel je verschillende spellen met je drone.

Augmented Reality

Augmented Reality kennen we van de populaire Pokémon Go app en in drones van de Walkera Aibao drone. Nu is er ook een augmented reality ontwikkeld voor DJI drones. Deze app brengt een virtuele wereld in de echte wereld en laat je verschillende spellen spelen. De applicatie is geschikt voor de DJI Phantom 3, Phantom 4 en Mavic Pro drones.DronePrix Augmented Reality applicatie voor DJI drones

Spellen

De app draagt de naam DronePrix AR en is te downloaden via de App Store en Google Play Store. In de applicatie kan de gebruiker kiezen om te racen over een van de dertig parcours. Hierbij kan het eigen persoonlijke record verbroken worden of ga de strijd aan tegen je vrienden. Daarnaast is er een spel waarin de piloot munten moet verzamelen in een 3D wereld vol met obstakels.

Verbinden

Het gebruik van de DronePrix AR app werkt hetzelfde als de DJI Go app. Zet de drone en remote controller aan, verbind je smartphone of tablet met de remote controller en start de applicatie op. Vervolgens zie je vanzelf het camerabeeld van de drone en kun je een spel starten.DronePrix Augmented Reality applicatie voor DJI drones

EdgyBees

De applicatie is ontwikkeld door EdgyBees dat in 2016 is opgericht door Menashe Haskin, een voormalig manager bij Amazon Prime Air. Dankzij DJI's software development kit (SDK) is het mogelijk voor derden om applicaties en toepassingen te ontwikkelen voor DJI drones.

0 Reacties

    Plaats een reactie