Er zijn foto's opgedoken van een drone die wel erg veel lijkt op DJI's Mavic drone. De quadcopter is gemaakt door ZeroTech en beschikt over inklapbare armen.

ZeroTech Hunter

ZeroTech heeft een drone gemaakt die qua uiterlijk erg veel weg heeft van de DJI Mavic Pro drone. De drone beschikt over inklapbare armen en is daardoor zeer compact te vervoeren. ZeroTech geeft de quadcopter de naam Hunter.

ZeroTech lanceert Mavic Replica Hunter

Camera

Op de foto's die zijn uitgelekt is de ZeroTech Hunter te zien. Helaas is alleen het bovenaanzicht zichtbaar waardoor er niet bekend is of de drone is voorzien van een gimabl, of dat de drone beschikt over een vaste camera.

Specificaties

Volgens speculaties zou de drone een vliegtijd hebben van ongeveer 15 minuten. Daarnaast wordt er gesproken over een maximaal bereik van anderhalve kilometer.

Remote controller

Er zijn geen foto's opgedoken van de remote controller die bij het kleine apparaatje hoort. Het lijkt gezien het verwachte bereik onwaarschijnlijk dat de ZeroTech Hunter wordt aangestuurd via enkel een smartphone applicatie.

Concurrent?

De grote vraag blijft dus met wat voor camera de drone is uitgerust. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een 3-assige gimbal camera kan de drone een ware concurrent van de DJI Mavic Pro worden. Als de beelden van de camera digitaal gestabiliseerd worden dan lijkt de ZeroTech Hunter op een hoge kwaliteit speelgoeddrone.

ZeroTech lanceert Mavic Replica Hunter

Walkera Vitus

Het is niet de eerste drone die veel weg heeft van de DJI Mavic Pro. Ook dronefabrikant Walkera presenteerde de Vitus tijdens CES 2017 een vergelijkbaar model.

0 Reacties

    Plaats een reactie