De eerste winactie van het jaar 2017 zit er op. In januari vroegen wij jullie hoe de hype rondom de Blade Inductrix FPV drone heet. Het antwoord bleek niet heel moeilijk want jullie kozen massaal voor het goede antwoord Tiny Whoop.

Winnaar

Uit alle goede antwoorden is Ivo Oskamp uit Houten als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! Ivo wint met zijn inzending de Blade Inductrix FPV RTF drone.

Blade Inductrix FPV

De winactie van januari werd mede mogelijk gemaakt door Horizon Hobby. De Blade Inductrix FPV is een kleine gele quadcopter met een FPV camera. In de RTF set van deze drone vind je een remote controller en een videoscherm. Via dit scherm kijk je direct mee met de camera van de drone.

Winnaar winactie januari 2017 bekend!

Tiny Whoop

Het juiste antwoord op de vraag was Tiny Whoop. Deze rage ging in no-time de wereld over. Een kleine drone werd omgebouwd door hem uit te rusten met een FPV camera. Hiervoor dienden de motoren wel vervangen te worden voor sterkere zodat het extra gewicht van de camera gedragen kon worden. De Blade Inductrix FPV is een kant en klare FPV drone waarbij er geen aanpassingen gemaakt hoeven worden.

Nieuwe winactie

Voor iedereen die niet heeft gewonnen staat er nu alweer een nieuwe winactie online. Ga naar win.drones.nl, kies je favoriete selfie drone, laat je gegevens achter en wie weet win jij wel de Eachine E50 selfiedrone. De winnaar wordt op 1 maart 2017 bekend gemaakt.

0 Reacties

    Plaats een reactie