De Xiaomi Yi Erida drone zal te zien zijn tijdens de grootste beurs op het gebied van consumentenelektronica CES. De drone werd mede mogelijk gemaakt via crowdfunding via de website Indiegogo.

Yi Erida

De Yi Erida is een drone gemaakt door Xiaomi en Atlas Dynamics, een team van luchtvaart ingenieurs en software ontwikkelaars. De drone beschikt over drie armen en is volledig van carbon fiber gemaakt.

CES 2017

Xiaomi zal de drone voor het eerst presenteren op consumentenelektronicabeurs CES 2017 in Las Vegas. Drones hebben sinds 2015 een eigen sectie op de elektronicabeurs en zijn de grootste publiekstrekkers. Vele fabrikanten tonen de nieuwste snufjes en presenteren producten aan de rest van de wereld.

Xiaomi Yi Erida op CES 2017

Drone

De Xiaomi Yi Erida is dus ook te zien tijdens de komende editie van CES in Las Vegas. De tri-copter drone beschikt over een 4K camera en een gestroomlijnd design. De drone is in staat om snelheden tot 120 km/h te behalen en heeft een vliegtijd van wel 40 minuten.

Smartphone app

De besturing van de Xiami Yi Erida werkt volledig via een mobiele app. Hierdoor hoef je geen remote controller mee te nemen. Dankzij de vele handige autopilot modi maak je de mooiste opnames met deze drone. De Yi Erida is ook voorzien van geavanceerde snesoren en een radar systeem met ingebouwde laser scanner voor maximale veiligheid.

Xiaomi Yi Erida op CES 2017

3 Reacties

  1. bas

    top

  2. Kees Linnenbank

    Wanneer is hij te koop .

  3. Kees Linnenbank

    Wanneer is hij te koop

Plaats een reactie