De winnaar van de laatste winactie van 2016 is bekend! Hans Zigmans heeft de Hubsan X4 Plus H107C+ gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

Drones

Tijdens de winactie van december 2016 vroegen wij jullie welke drone jullie het liefst onder de kerstboom zagen. Daarbij waren de twee nieuwste drones van dronefabrikant DJI de keuze mogelijkheden. De DJI Mavic Pro en de DJI Phantom 4 Pro zijn beide erg populair. Winaar Hans Zigmans geeft de voorkeur aan de DJI Mavic Pro.

DJI Mavic Pro

DJI kondigde de DJI Mavic Pro eind september aan, vlak na de presentatie van de GoPro Karma drone. De DJI Mavic Pro heeft een uniek ontwerp en is de ideale drone voor op reis. Door zijn inklapbare armen is de drone zeer compact en neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. De uitlevering van de DJI Mavic Pro verloopt echter nog steeds stroef en veel mensen wachten dan ook nog op hun pre-order.

Winnaar winactie december 2016: Hans Zigmans

DJI Phantom 4 Pro

De DJI Phantom 4 Pro is de opvolger in de Phantom 4 serie. De Pro versie beschikt over meer ontwijksensoren waardoor de drone aan 5 zijden om zich heen kijkt en crashes voorkomt. De drone is uitgerust met een hoge capaciteit accu waardoor je tot wel 30 minuten kan vliegen. Ook beschikt de drone over een camera die in 4K filmt met 60 beelden per seconden.

Winnaar winactie december 2016: Hans Zigmans

Winactie

Heb jij de winactie deze keer niet gewonnen? Geen zorgen! De nieuwe winactie staat alweer voor je klaar. In de maand januari maak je kans op een Blade Inductrix FPV van Horizon Hobby. Ga naar win.drones.nl, beantwoord de vraag, laat je gegevens achter en houdt DRONES.nl in de gaten. Op 1 februari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winnaar winactie december 2016: Hans Zigmans

0 Reacties

    Plaats een reactie