Het maken van een selfie met een drone is toch wel iets wat we de laatste tijd steeds meer zien. Mensen willen geen armen of delen van een selfie stick in beeld, maar een drone moet voortaan de selfies maken. Fabrikanten spelen daar handig op in door zelfvliegende selfiedrones te ontwikkelen die in staat zijn om snel prachtige plaatjes te schieten. Zo ook de Wingsland S6 selfie drone. Echter is deze drone veel meer dan alleen maar een selfie drone.

Wingsland S6

De Wingsland S6 is een kleine smart drone met inklapbare armen. De drone is zeer compact en daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De drone weegt slechts 230 gram en heeft de afmeting vergelijkbaar aan de iPhone 6. De drone past dus in je broekzak.

Camera

De camera van de Wingsland S6 schiet beelden in 4K resolutie met 30 frames per seconde. Bij een resolutie van 1080p weet de camera 60 frames per seconden vast te leggen. In de intelligente iOS en Android applicatie kan je eenvoudig de foto's nabewerken. Zo is het ook mogelijk om een 360 graden foto te maken.

Vliegen

De Wingsland S6 beschikt over een aantal handige functies die het vliegen zeer eenvoudig maken. Zo is de drone te voorzien met een object avoidance module waardoor hij objecten kan ontwijken. Dit is zeker handig wanneer je de auto-follow functie van de drone gebruikt. Ook kan de Wingsland S6 automatisch opstijgen en landen.

Modules

Er zijn verschillende modules beschikbaar voor de Wingsland S6, waaronder de eerder genoemde object avoidance module. Daarnaast heeft de fabrikant een, mini speelgoed pistool, een Emoji Display scherm en een zoeklucht module ontworpen. Zo kan je de drone voor verschillende doeleinden gebruiken.

Wingsland S6 selfie drone

Positiebepaling

De Wingsland S6 is uitgerust met GPS en GLONASS Dual satelliet voor een nauwkeurige positiebepaling. Voor indoor vluchten beschikt de drone over een infrarood en optical flow sensor.

Kopen

De Wingsland S6 is beschikbaar in zes verschillende kleuren en kost 500 dollar. Hiermee is de prijs gelijk aan de Yuneec Breeze en de vergelijkbare Dobby drone van ZeroTech.

Wingsland S6 selfie drone

2 Reacties

  1. De Wilde

    Beste, Opgelet!!! Deze drone versie 2 ( de nieuwe versie zoals de winkels die noemen) is goed gebouwt en veel belovend. De hardware is goed op het eerste zicht voor die prijs. Maaar, De software volgt absoluut niet. Meeste van de "features" waar je de extra $$$ aan besteed doen het niet. Sinds begin 2017 is er wel een update die het mogelijk maakt om eindelijk binnen te vliegen (zonder gps) maar dat is zeker niet voor beginelingen want zeer onstabiel. (stabilisatie hulp indoor werkt niet of amper) Hadden de verkopers en de fabrikant eerlijk geweest en de dienst na verkoop hulpzaam zoals bij de Gopro drone dan had ik die zeker aanbevolen maar nu is het beter te wachten met die aan te schaffen tot alle probleemen van de baan zijn. Hoe lang dat nog zal duren is een raadsel. En ik zit dus met een grootendeels onbruikbare drone. Goede nieuws is: andere fabrikanten zijn ook bezig met dit type drones voor te bereiden. Tegen dat Wingsland / Szsungreen klaar is met hun beloftes te houden is er waarschijnlijk wel een alternatief op de markt. Dus even geduld. Met vriendelijke groeten. David

  2. Wingsland

    Thanks for your kind words about the wingsland S6. We love reading articles and reviews about our drone all over the internet. Regards Http://Wingsland.org

Plaats een reactie