KLM en All 4 Games brengen samen een vernieuwde versie uit van de strategische 3D-luchtvaartgame Aviation Empire.

Game

Het doel van het spel is om met behulp van zakelijk instinct de wereld te veroveren. Aviation Empire Platinum is beschikbaar voor iOS en Android.

Aviation Empire

Aanvankelijk werd Aviation Empire in juni 2013 uitgebracht door KLM. Het ontwikkelen van een game was een logische volgende stap in de digitale revolutie, omdat games ook weer een nieuwe doelgroep aanspreken. Inmiddels is de game 1,7 miljoen keer gedownload en heeft een waardering van 4+ sterren.

Spel

In Aviation Empire is het doel je eigen luchtvaartmaatschappij te exploiteren en hiermee de wereld te veroveren. Spelers dienen slim te investeren en hun vliegtuigen goed te onderhouden om zo hun bedrijf te laten floreren om uiteindelijk te domineren. Het spel is te spelen binnen de historische context van KLM, beginnend in 1919 (het jaar waarin de eerste KLM-vlucht werd uitgevoerd), of je kan ervoor kiezen om je eigen tijdslijn te creëren.

KLM en All4Games lanceren luchtvaartgame

Aviation Empire Platimum

Tijdens deze laatste update heeft het spel een complete metamorfose ondergaan en is gebouwd door spelontwikkelaar Little Chicken. De vernieuwde game heeft een nieuwe vormgeving en beschikt over nieuwe spelelementen en nieuwe valuta.

Bron: Vliegen in Nederland

0 Reacties

    Plaats een reactie