Dronebezorging startup Flirtey heeft een investering gekregen van 16 miljoen dollar.

Series A Funding

Met deze zogenaamde 'Series A funding' hoopt Flirtey haar dronebezorging naar een nog hoger niveau te brengen.

Flirtey krijgt financiële injectie van $16 miljoen

Eerdere investering

Eerder kreeg de startup een investering van 120.000 dollar en nam deel aan de Y Combinator accelerator investeringsprogramma voor early-staged startups.

16 miljoen

De investeringsronde van 16 miljoen dollar werd geleid door aandeelhouders van het bedrijf, Menlo Ventures en Qualcomm Ventures, en vergezeld door Chris Sacca's Lowercase Capital, Y Combinator en World Innovation Lab, een firma die valt onder de Japanse luchtvaartmaatschappij ANA, Goodwater Capital, Amity ventures en Partech ventures.

Flirtey krijgt financiële injectie van $16 miljoen

Flirtey

Flirtey is één van de bedrijven die actief bezig is om onze toekomst te veranderen. Tot op heden gaan we als consument nog vrijwel altijd naar de winkel, maar het e-commerce tijdperk brengt pakketten nu ook via de post en wie weet gaat dit in de toekomst - mede dankzij Flirtey - wel door de lucht.

Museumstuk

Flirtey is ook verantwoordelijk voor de eerste officiële dronebezorging in de Verenigde Staten. Eerder deze week werd bekend dat de drone gebruikt voor deze bezorging wordt opgenomen in Smithsonian’s National Air and Space Museum in Washington, DC.

0 Reacties

    Plaats een reactie