Dronefabrikant Yuneec heeft een nieuwe controller ontwikkeld voor de Yuneec Breeze drone. De controller bestaat uit een fysieke controller met een houder voor een telefoon en een bril waarop een smartphone kan worden bevestigd Dankzij de combinatie van bril met smartphone kan de dronepiloot zichzelf in de cockpit van de Yuneec Breeze plaatsen.

The Breeze FPV Controller

Yuneec International heeft een nieuwe dronecontroller gepresenteerd. The Breeze FPV Controller kan in combinatie met een bril, waardoor de dronepiloot een betere vliegervaring heeft. Om de bril te gebruiken dient deze te worden verbonden met een smartphone via de mobiele Breeze Cam app. De app is beschikbaar voor smartphones met IOS 8.0 (en hoger) of Android 4.4 (en hoger). De dronepiloot kan via de app gemakkelijk de opgenomen beelden direct delen via Social Media. Ook kan de telefoon direct op de controller worden bevestigd zodat de dronepiloot geen bril nodig heeft.

Yuneec introduceert nieuwe FPV controller

Cockpit van een drone

“Bij Yuneec zijn onze engineers altijd bezig met het ontwikkelen van creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten de beste ervaring krijgen. De Breeze FPV Controller bevordert de vliegervaring voor Yuneec dronepiloten door ze in de cockpit van hun drone te plaatsen. Door onze bril te gebruiken krijgt de dronepiloot meer vertrouwen, een beter perspectief en meer creatieve mogelijkheden”, aldus Yu Tian, CEO van Yuneec International.

Overzicht eigenschappen

Breeze FPV controller:
Vliegafstand: 100 meter
Batterij: 600mAh
Vereist OS: iOS of Android
Connectie: Bluetooth

Breeze FPV bril:
Gewicht: 200 gram
Ondersteunde telefoon afmetingen: 4.7 - 6 inch
Field of View: 110 graden
Ondersteunende aanpassing afstand

Algemene eigenschappen:
Vliegen in ‘First Person View’
Nieuwe FPV Flight Mode
720p FPV beeldoverdracht

De Breeze FPV Controller is beschikbaar voor $69,99 op de website van Yuneec.

1 Reacties

  1. Henk

    Vandaag is de controller binnen gekomen. Wil hem nu gaan op laden. Hoe kan ik zien wanneer hij volledig is opgeladen. mvg, Henk

Plaats een reactie