Het is weer de eerste dag van de maand en dat betekent dat er een nieuwe winactie klaar staat op DRONES.nl! Tijdens de winactie van december maak jij kans op een Hubsan X4 Plus H107C+ ter waarde van €99,00.

DJI Phantom 4 Pro vs. DJI Mavic Pro

Kerstmis komt eraan en dat betekent tijd voor cadeautjes! Iedereen heeft natuurlijk een verlanglijstje en wij vragen ons af wat daar dit jaar op staat! De populaire dronefabrikant DJI heeft onlangs 2 nieuwe drones gepresenteerd: de Phantom 4 Pro en de Mavic Pro. Wij zijn benieuwd welke van deze 2 drones jullie liever onder de kerstboom zien liggen. Kies jij voor de DJI Phantom 4 Pro of toch de DJI Mavic Pro? Laat ons weten via win.drones.nl en maak kans op een Hubsan X4 Plus H107C+.

Hubsan X4 Plus H107C+

De Hubsan X4 Plus H107C+ is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met ingebouwde 720p HD camera. De mini-drone wordt volledig vliegklaar geleverd, dus inclusief accu en afstandsbediening. De Hubsan X4 Plus Micro Drone H107C+ heeft een zeer compact frame met een gestroomlijnde constructie. Het witte design in combinatie met de strakke vormgeving geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone een uitstekende keuze voor beginners.

Win een Hubsan X4 Plus H107C+!

Doe mee!

Heb je al besloten welke van de 2 DJI drones jij het liefst onder de kerstboom vindt? Twijfel dan niet en ga snel naar win.drones.nl, maak je keuze, laat je gegevens achter en bevestig je deelname. Op zondag 1 januari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

4 Reacties

  1. Eric snitjer

    Ik zou het liefst de phantom 4 onder de kerstboom zien.

  2. dana bluekens

    ik zou het allerliefste de DJI phantom 4 onder de kerstboom zien liggen.

  3. Mourad

    Ik zou het liefst een phantom 4 onder de kerstboom zien liggen, maar een mavic is ook geweldig.

  4. Dyon brugs

    Ik zou mavic kiezen

Plaats een reactie