The Drone Racing League heeft een 3-jarig samenwerkingscontract afgesloten met Toy State, één van de grootste speelgoedfabrikanten van de wereld. Samen gaan de twee partijen een nieuwe drone uitbrengen in Amerika en op belangrijke markten in Europa.

Nikko Air DRL Drones

The Drone Racing League (DRL) heeft aangekondigd te gaan samenwerken met Toystate, dat al 30 jaar marktleider is in de ontwikkeling van speelgoed. Tijdens de 3-jarige samenwerking gaat Toy State een nieuwe racedrone uitbrengen genaamd Nikko Air DRL Drone. De samenwerking is ontstaan zodat beide partijen elkaars populariteit kunnen gebruiken voor het promoten van DRL en de Nikko Air DRL Drone.

The Drone Racing League gaat samenwerken met Toy State

Verkoop

De Nikko Air DRL Drones zijn beschikbaar voor consumenten vanaf de van herfst 2017, kort na de ontknoping van DRL seizoen 2. Toy State en DRL werken samen aan de marketing campagne van de aankomende drone. De drone gaat verkocht worden in Amerika en belangrijke dronemarkten in Europa.

CEO van The Drone Racing League

“Wij zijn ontzettend verheugd om de Nikko Air DRL Drones samen met Toy State te ontwikkelen en de volgende generatie van drone piloten te inspireren. Jonge fans kijken DRL en willen net zoals hun favoriete DRL piloot worden. Vanaf volgend jaar krijgen deze fans de kans om de sensatie van DRL thuis te beleven met soortgelijke drones als hun favoriete DRL piloot”, aldus Nicholas Horbaczewski, CEO DRL.

0 Reacties

    Plaats een reactie