Het bedrijf MMS Drone heeft een drone ontwikkeld die kan vliegen op benzine. De Multi-Missions Drone (MMS) heeft een aantal interessante eigenschappen. De MMS is vooral handig voor boeren dankzij de lange vliegtijd. MMS Drone is echter niet het eerste bedrijf dat een drone ontwikkelt die vliegt op benzine.

MMS Drone

Het bedrijf MMS Drone heeft een drone ontwikkeld die kan vliegen op benzine. MMS Drone laat weten dat alle testen met de drone goed zijn verlopen. Begin 2017 verwacht het bedrijf te starten met het produceren van de drones voor de commerciële verkoop. Het is echter nog niet bekend hoeveel de drone gaat kosten en hoe het besturingssysteem eruit gaat zien.

Eigenschappen Multi-Mission Drone

De Multi-Missions Drone (MMS) heeft een aantal interessante eigenschappen. Zo heeft de drone een vliegtijd van ruim 2 uur. Een dergelijk lange vliegtijd is opmerkelijk wanneer je deze vergelijkt met andere drones. Een DJI Phantom 4 heeft bijvoorbeeld een vliegtijd van slechts 28 minuten. De MMS weegt echter 4 kilogram en heeft een topsnelheid van 60 km/u, terwijl de Phantom 4 slechts 1,3 kilogram weegt en een snelheid van 72 km/u kan halen. De MMS is vooral handig voor boeren dankzij de lange vliegtijd. Boeren kunnen de drone gebruiken om grote stukken land te analyseren, zonder dat de drone tussendoor moet opladen.

Vergelijkbare drones

Het bedrijf MMS Drone is niet het eerste bedrijf dat een drone ontwikkelt die vliegt op benzine. Het Nederlandse bedrijf High Eye heeft in 2015 een drone gepresenteerd die ook op benzine vliegt.

0 Reacties

    Plaats een reactie