De KNVvL heeft nu ook het First Person View (FPV) Drone racen opgenomen binnen haar afdeling Modelvliegsport en kondigt het NK Drone Race 2017 aan.

KNVvL

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, de KNVvL, is de overkoepelende organisatie voor alle luchtsporten en luchtvaarthobby's in Nederland.

NK Drone racen

Vanwege de toenemende populariteit van droneracen groeit het fenomeen langzaam maar zeker uit tot een echte sport. KNVvL kondigt aan volgend jaar het NK droneracen te gaan organiseren.

KNVvL kondigt NK Drone Race 2017 aan

NK Drone racen

In 2017 zal het officiële NK Drone racen (outdoor) gehouden worden door middel van meerdere ranking-toernooien bij modelvliegclubs verspreid over Nederland.

Nederlands Kampioen Drone race 2017

De 'Grand Finale' wordt gehouden bij Modelvliegclub Delta in Vlissingen. In deze afsluitende editie zal gestreden worden om de titel Nederlands Kampioen Drone race 2017!

KNVvL kondigt NK Drone Race 2017 aan

EK en WK

Dit NK kent ook aansluiting bij het EK en WK mede omdat het NK onder is gebracht bij de FAI (Fédération Aéronautique Internationale). De FAI promoot en organiseert luchtsporten wereldwijd, registreert internationale records en is verantwoordelijk voor de organisatie van EK's en WK's.

Verschillende klassen

Deelnemen aan het NK kan in de klassen voor zowel beginners als de echte pro's.

KNVvL kondigt NK Drone Race 2017 aan

Meer informatie: www.nkdronerace.nl

0 Reacties

    Plaats een reactie