Omdat drones en kou niet goed samen gaan heeft de Amerikaanse ontwerpster Danielle Baskin drone truien ontworpen. Een trui zorgt ervoor dat je drone lekker warm blijft en goed presteert onder koude omstandigheden.

Accu

Lithium-ion-polymeer (LiPo) accu's presteren minder goed in de kou. Daarom is het belangrijk om voor elke vlucht de accu goed te verwarmen. Voor verschillende drones zijn hier speciale Battery Heaters voor ontwikkeld. De nieuwe DJI Inspire 2 heeft zelfs batterijen die zichzelf opwarmen in de kou.

Drone Sweaters

De Amerikaanse ontwerpster Danielle Baskin heeft nu speciale truien ontworpen voor drones. Deze truien zorgen ervoor dat je drone goed op temperatuur blijft en dat hij er natuurlijk leuk uit ziet.

Drone trui houdt je drone warm in de winter

Kopen

De 'Drone Sweaters' worden door Baskin op maat gemaakt, maar ook geleverd voor de standaard DJI Phantom modellen en de 3D Robotics Solo. Een truitje voor je drone is niet goedkoop. Voor 189 dollar heb jij een uniek exemplaar voor je drone. Of Baskin ook naar truien naar Nederland verstuurd is niet bekend.

Bron: Drone Sweaters

0 Reacties

    Plaats een reactie