Op tweede Kerstdag is een drone gecrasht op een auto in Goes. De automobilist trok op bij het verkeerslicht en zag een drone recht op haar af komen.

Botsing

De automobilist, een 27-jarige vrouw uit Kruiningen, reed op maandag 26 december met haar rode Volkswagen Beetle in de richting van Zierikzee toen zij plotseling een drone op haar auto af zag komen. Het kleine onbemande luchtvaartuigje botste tegen de motorkap en liet een zwarte streep achter.

Drone botst op auto in Goes

Drie jongens

Na het incident zijn er door getuigen drie jongens gezien die met een rood object in de handen liepen. Zij gingen in de richting van 's-Heer Hendrikskinderen. De politie verzoekt de ouders van deze kinderen contact op te nemen.

Veilig Vliegen

Het vliegen met een drone is leuk, maar neemt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Drones moeten goed onderhouden worden om ervoor te zorgen dat de kans op een crash minimaal is. Daarnaast is het vliegen met drones niet overal toegestaan. Kijk voor meer informatie en de do's en don'ts van dronevliegen op VeiligVliegen.nl.

Drone botst op auto in Goes

Bron: Omroep Zeeland

0 Reacties

    Plaats een reactie