Onlangs presenteerde DJI tijdens een conferentie in San Francisco een nieuwe versie van de Software Development Kit. DJI wil dat ontwikkelaars zich focussen op het creëren van nieuwe droneapplicaties en niet op het creëren van weer een nieuwe interface. DJI heeft voor de Software Development Kit een nieuw platform ontwikkeld waarmee ontwikkelaars gemakkelijk samen kunnen werken aan projecten.

Software Development Kit

Vorige week presenteerde DJI tijdens een conferentie in San Francisco een uitbreiding van de Software Development Kit (SDK). Volgens de woordvoerders van DJI kunnen ontwikkelaars door middel van de upgrade eenvoudiger aan elkaars projecten werken. Ook is er een nieuwe versie van de Flight App ingebouwd die verbeterde 2D en 3D kaarten ontwikkelt.

DJI presenteert uitbreiding Software Development Kit

Nieuwe drone toepassingen

We willen dat ontwikkelaars hun energie richten op het ontwikkelen van baanbrekende nieuwe toepassingen, niet op het creëren van weer een andere interface. Dit is de kans voor DJI om het ontwikkelproces efficiënter te maken voor iedereen. Ontwikkelaars kunnen SDK gemakkelijk in hun werkzaamheden integreren, waardoor het maken van prototypes voor bijvoorbeeld apps sneller gaat”, aldus Robert Schulb, DJI”s Vice President voor Research & Development.

Drone ontwikkelaars platform

Drones vormen een groeiende industrie. Ze worden op veel verschillende manieren gebruikt, zoals voor de (land)bouw en openbare veiligheid. De innovaties die we tot nu toe hebben gezien zijn pas het puntje van de ijsberg. In de toekomst gaan drones bedrijven helpen sneller, veiliger, efficiënter en tegen lagere kosten te werken”, aldus Michael Perry, directeur Strategic Partnerships bij DJI. DJI wil de drone industrie helpen door een platform te bieden waar ontwikkelaars met elkaar samen kunnen werken.

0 Reacties

    Plaats een reactie