We hebben weer een winnaar! Britte Groenewoud uit Steenwijk heeft de DRONES.nl winactie van oktober gewonnen. Zij is de gelukkige winnaar van een Syma X5SW drone. Uit de inzendingen van de winactie is naar voren gekomen dat de DJI Phantom 4 populairder is dan de Yuneec Typhoon H.

Uitslag

Voor de winactie van oktober 2016 wilde DRONES.nl graag weten welke drone populairder is: de DJI Phantom 4 of de Yuneec Typhoon. In de uitslag kwam naar voren dat 69% van de deelnemers een voorkeur heeft voor de DJI Phantom 4 en dat 31% de Yuneec Typhoon H gaver vindt.

Winnaar winactie oktober bekend!

Syma X5SW

Britte Groenewoud is als winnaar van deze winactie uit de bus gekomen! Zij wint een Syma X5SW drone. De Syma X5SW kan gemakkelijk via WiFi met je smartphone worden verbonden zodat je de camerabeelden direct kan bekijken. Je mobiele telefoon bevestig je met de speciale smartphone klem aan de controller zodat je jouw handen aan de joystick kan houden.

Winnaar winactie oktober bekend!

Drone Awards 2016

Niet gewonnen? Deze maand kun je stemmen op de Drone Awards 2016 en maak je kans op een Blade Inductrix FPV RTF t.w.v. €219 euro, beter bekend onder de naam ‘Tiny Whoop’. Ga naar www.droneawards.nl en stem op jouw favoriete video in de categorie Luchtfotografie en Racing video om mee te doen. Stemmen kan t/m woensdag 30 november 2016. De winnaar wordt op donderdag 1 december bekend gemaakt.

0 Reacties

    Plaats een reactie