Op zaterdag 19 november 2016 staat de Tramkade in 's-Hertogenbosch in het teken van DARE League. Bij dit spectaculaire drone racing event zal ook LEGO Education aanwezig zijn en de nieuwe Flybrix drone voor het eerst tonen.

LEGO Education

LEGO Education is aanwezig tijdens DARE League 2016 en zal voor het eerst een drone van Flybrix tonen. De Lego Flybrix is een drone die in elkaar gezet wordt zonder hulp van een soldeerbout of enige technische kennis. De drone zet je namelijk eenvoudig in elkaar met Lego steentjes.

LEGO toont Flybrix drone tijdens DARE League 2016

Bouw je eigen drone

Tijdens DARE League zal de Flybrix drone voor het eerst te zien zijn. Ook kan je tijdens het evenement leren hoe je je eigen drone robot bouwt van Lego Mindstorms EV3. Mede daarom is DARE League hét dagje uit voor het hele gezin!

DARE League

Op 19 november wordt de Tamkade in 's-Hertogenbosch omgetoverd tot een waar drone spektakel. Naast de Day & Night drone race is er tijdens DARE League ook 1.000 m2 gereserveerd voor een DARE Playground waar iedereen met zijn drone kan vliegen. Op de Tiny Whoop Rookie Track kunnen beginners hun hart uitleven met mini-FPV-drones. Ook zijn er verschillende shops aanwezig en worden er demo-shows gegeven.

LEGO toont Flybrix drone tijdens DARE League 2016

Meer informatie: http://www.dareleague.com

1 Reacties

  1. Bram

    Zeer jammer dat dit even zich plaats vind in s hertogenbosch, iets centraler had handiger geweest, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam bijvoorbeeld.

Plaats een reactie